>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n seuraava ykköspuhelin vuoti?

PuhelinvertailuXDA-developers-keskustelualueelta kuuluu jälleen kummia. Tällä kertaa foorumille on ilmestynyt linkki joukkoon kuvia, joita lisääjä väittää aidoksi LG G4:ksi.

Korealaisvalmistajan tuleva lippulaivan näyttää näiden kuvien mukaan varsin paljon edeltäjä G3:lta, mutta pieniä erojakin löytyy. Esimerkiksi kamerassa ja sivulle sijoitetuissa napeissa voi havaita eroja.

Laitteen tiedoista on bongattu myös kohta "M8936", jonka on arvioitu viittaavan Qualcommin keskisarjan Snapdragon 610 -piiriin, jota ei todennäköisesti löydy aivan LG:n parhaasta mallista.

Kuvissa esiintyy lisäksi julkaisijan mukaan puhelimen ylänurkassa stylus-kynä, joka kuitenkin mm. Android Central mukaan voi olla myös G3:n korealaisversiossakin oleva antenni.Todennäköisesti tiedämme mikä malli on kyseessä noin kuukauden kuluttua, kun LG esittelee seuraavia huippulaitteitaan.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.