Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus Onesta tuli epävirallisesti Jolla

PuhelinvertailuOnePlus One on yksi suosituimmista puhelimista mitä tulee älypuhelinharrastajiin ja -hakkereihin. Edullinen, mutta hyvillä spekseillä varustettu laite saapuu Cyanogenmodilla, joka tunnetaan Android-puolella älypuhelinharrastajien luottoalustana.
Nyt YouTube-käyttäjä vgrade100, tuttavallisemmin Martin Brook, esittelee kuitenkin harvinaisempaa alustaa OnePlus Onella. Kyseessä on suomalaisyhtiö Jollan Sailfish, joka on saatu Android-puhelimeen Hardware Adaptation Development Kit (HADK) -dokumentoinnin avulla ja porttausyhteisön tuella.

Videolla esitellään tutoriaalia ja opetellaan "Jollan alkeet". Porttaus vaikuttaa toimivan varsin hienosti OnePlus Onella ja responsiivisuus vaikuttaa olevan hyvällä tasolla. Koska videolla esitelty versio on pre-alpha-tasolla, niin esimerkiksi kamera ja WiFi eivät vielä toimi. Kehitys todennäköisesti jatkuu ja jäämmekin odottamaan täydellisempää tukea OnePlus Onelle, jonka voisi ottaa jo päivittäiseen käyttöön.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja