Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus One -käyttäjille pettymys, päivitykset myöhässä

Puhelinvertailu

OnePlus One -käyttäjille pettymys, päivitykset myöhässä
Kiinalaisvalmistaja OnePlus on tällä hetkellä kahden Androidiin perustuvan alustan yhtiö. Sen OnePlus One on varustettu alunperin CyanogenMod-alustalla, mutta yhtiö itse ajaa sisään parhaillaan omaa OxygenOS:ää.

Molempiin luvattiin Lollipop-päivitystä maaliskuun lopulla, mutta ongelmat ovat pitkittäneet julkaisua. CyanogenMod 12S -päivitystä ei saadakaan 30. päivä, kuten yhtiö lupaili aiemmin, mutta sen sijaan yhtiö jakaa tänään ilmaisia puhelimia.

Tämä ei kuitenkaan varmasti lämmitä jo puhelimen omistavia, jotka odottavan merkittävää Lollipop-päivitystä luuriinsa. Myöskään yhtiön oma OxygenOS ei ole vielä valmis parrasvaloihin, sillä julkaisu viivästyy edelleen, vaikka julkaisupäiväksi aiemmin kerrottiin 27. maaliskuuta.

Molempien päivitysten kerrotaan olevan jo sertifiointiasteella, joka kestää kuitenkin kauemmin kuin yhtiö odotti. Pian ne kuitenkin pitäisi olla jaossa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.