Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen ensi syksyn iPhone-julkaisu paljastui: Tältä näyttää iPhone 6c

Manu Pitkänen

Applen ensi syksyn iPhone-julkaisu paljastui: Tältä näyttää iPhone 6c
Applen puhelinmallisto koostuu käytännössä kolmen eri hintaluokan laitteista, jotka ovat kaikki eri vuosien lippulaivapuhelimia: kalleimmat puhelimet ovat uusinta uutta, hieman edullisemmalla hinnalla myydään edellisen sukupolven iPhonea ja halvimpana on kahden sukupolven ikään päässyt puhelin.

Apple viilasi kaavaa syksyllä 2013: keskimmäiseen hintaluokkaan ei pudotetukaan iPhone 5s:n julkaisun jälkeen iPhone 5:tä, vaan se korvattiin teknisesti samanlaisella mutta muovikuorilla varustetulla iPhone 5c:llä. Viime syksynä tämä iPhone 5c tippui Applen alimpaan hintaluokkaan normaalin kaavan mukaisesti.

Tulevana syksynä nähdään miten Apple aikoo jatkossa menetellä muovikuoristen iPhonien kanssa: oliko se vain kokeilu, joka ei lopulta johtanut oikein mihinkään, vai aikooko Apple jatkossa tehdä edullisimmista iPhoneista muovisia. Kiinalainen varaosamyyjä Future Supplierin tietojen perusteella jälkimmäinen vaihtoehto näyttäisi kaikkein todennäköisimmältä.

Future Supplier on julkaissut blogissaan kuvia kuorista, joiden sanotaan kuuluvan tulevalle "iPhone 6c:lle". Kuvien perusteella puhelimessa näyttäisi olevan neljän tuuman näyttö, kaiutinreiät molemmilla puolilla Lightning-liitäntää ja pillerinmuotoinen salama. Edellä mainitut ulkoiset piirteet viittaisivat siihen, että kyse on iPhone 5s:n muovikuorinen versio. Kuorivalinnasta riippumatta iPhone 5s olisi joka tapauksessa tiputettu Applen edullisimpaan hintaluokkaan.


Kyse voi olla tietysti myös huijauksesta, mutta huhussa esitetty teoria muovikuorisesta iPhone 5s:stä on siitä huolimatta täysin mahdollinen.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja