Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus Twon huhutaan tulevan kesällä

Manu Pitkänen

Älypuhelinsensaatiolta odotetaan uutta mallia: Tulee saataville kesällä
OnePlus Onen julkaisusta tulee kohta kuluneeksi vuoden päivät, joten innokkaimmat Android-harrastajat odottavat tietysti jo malttamattomina uuden OnePlus-luurin esittelyä.

Taidokkaasti länsimaisessa mediassa pöhinää aiheuttanut OnePlus lupaili viime syksynä, että Onen seuraaja saapuisi markkinoille vuoden 2015 toisella tai kolmannella kvartaalilla. Tämän vuoden aikana yleinen mielipide tuntuisi olevan, ettei puhelin tule myyntiin vielä keväällä vaan myöhemmin kesällä. Huhuja "OnePlus Twon" teknisistä ominaisuuksista on kuitenkin alkanut jo liikkua.

GizmoChina-sivuston mukaan OnePlussan seuraava puhelin muistuttaisi ulkoisesti Oppon Find 7 -puhelinta ja sen kotinäppäimestä löytyisi "lasertarkenteinen sormenjälkilukija". Sormenjälkilukijalla saatetaan tarkoittaa ulkoista valonlähdettä hyödyntävää sormenjälkilukijaa, jollaista on käytetty jo esimerkiksi vanhoissa ThinkPad-kannettavissa.

OnePlussan on kerrottu siirtyvän myös laadukkaampiin materiaaleihin, mikä voi samalla tietää Onea korkeampaa hintaa.


Kuten tavallisesti, kyse on vain huhusta eikä siihen siksi kannata suhtautua erityisen vakavasti.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja