Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft julkaisi MS-DOSin Lumioille

4
Puhelinvertailu

Microsoft on esitellyt tänään uuden MS-DOS Mobile -sovelluksen julkaisu Lumia-älypuhelimille. Kuten tietokoneillakin, MS-DOS mahdollistaa erilaisten komentojen suorittamisen kätevästi suoraan näppäimistöstä käsin, joten sinun ei tarvitse enää sekoilla epäselvissä graafisissa valikoissa.

MS-DOSin voit käydä lataamassa Lumiaan Windows Phonen sovelluskaupasta.

Ennen kuin juhlit enempää DOSin paluuta älypuhelinaikakaudelle, tarkista kalenterista mikä päivä tänään on: 1. huhtikuuta. Siispä teknologiajäteiltä sopii odottaa tänään enemmän tai vähemmän hauskoja "julkistuksia" tai muita hauskoja jippoja aprillipäivän nimissä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
Leemee (vahvistamaton)

2

Ai että tuli "wanhat hyvät ajat" (tm) mieleen. Varsinkin kun tuota mukana tullutta peliä yritti käynnistää. Tosin silloin 90-luvun alkupuolella ei ollut oikeasti Cortanaa avustamassa, joka näyttää tässä Dossin mobile versiossa olevan.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti testaajatero:

Ei ole aprillia, toimii loistavasti :)


Juu, jos ei jotain MSDOS emulaattoria kaipaa ? (vai oliko tuossa oikeasti) vaan haluaa hetken tunnelmoida MSDOS aikaa leikkimielisen "tekstipelin" muodossa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja