HTC esitteli uusintapainoksen One M8:sta

Manu Pitkänen

HTC esitteli uusintapainoksen One M8:sta
HTC on odotetusti esitellyt uuden painoksen viime vuonna markkinoille tulleesta One M8 -älypuhelimesta. Uusi One M8s on ulkoisesti käytännössä samanlainen kuin alkuperäinen M8, mutta sisuksista löytyy muutamia eroja.

Huomattavin muutos on tehty puhelimen kameraan. M8:n neljän megapikselin kamerasta on siirrytty suurempaa erotyskykyä tarjoavaan 13 megapikselin kennoon, minkä lisäksi etukameran optiikkaa on muutettu heikommaksi (f/2,0 -> f/2,8). Akku on vaihdettu M8s:ssä suurempaan 2840 milliampeeritunnin malliin (samanlainen kuin M9:ssä).

HTC on vaihtanut Snapdragon 801 -suorittimenkin Snapdragon 615:een, joka Geekbenchin tilastojen perusteella on noin 25 prosenttia verkkaisempi, kun vertailukohtana pidetään Desire 820:tä. One M8s:ssä Snapdragon 615:n maksimikellotaajuus on kuitenkin hieman korkeampi kuin Desire 820:ssä. Eroihin voidaan laskea sekin, että M8s tulee saataville vain 16 gigatavun mallina (M8:sta on olemassa myös 32 GB:n versio).

M8s on tulossa myntiin Eurooppaan. Britanniassa suositushinnaksi on asetettu 379 puntaa eli noin 520 euroa.
Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.