Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorolan uusi Smelt-älykello paljastui

Puhelinvertailu

Motorolan pyöreä Moto 360 on yksi ensimmäisen Android Wear -kellosukupolven komeimpia ilmestyksiä, mutta parannettavaakin siitä löytyy. Tiettävästi noita ongelmia tulee korjaamaan Motorolan uusi älykello, joka kulkee vuodon perusteella koodinimellä Smelt.

Aiemmin Lenovon toimitusjohtaja kiusoitteli salkullisella kelloja, jotka olivat mahdollisesti esiasteita tulevalle Smeltille. Nimensä mukaisesti älykello on tällä kertaa metallinen ja siten edeltäjäänsä kestävämpi ja laadukkaampi.
Tämänkertainen paljastuminen tapahtui Android-sovelluskehittäjiltä. Kehittäjäkonsolista paljastui Motorolan valmistama kello lähellä yhtiön Chicagon päämäjaa. Smeltin suorittimena on mainittu armeabi-v7a ja näytön resoluutio on 360x360.

Smelt-koodinimellä Motorola vihjannee sulatetun metallin lisäksi myös pieneen kalaan, jollainen myös Moto 360:n koodinimi Minnow on.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja