Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple Watchilla ongelmia Sveitsissä?

Matti Vähäkainu

Apple Watchilla ongelmia Sveitsissä?
Omenayhtiön älykello Apple Watch on aivan pian markkinoilla. Jo ensi viikolla Yhdysvalloissa ennakkotilattavaksi saapuva kellolaite on kuitenkin kohdannut ongelmia – ja missäpä muualla kuin Sveitsissä.

Linkkuveitsista ja kelloista tutussa Sveitsissä on Applella on patenttiriita käsillä. Paikallisen TV-yhtiön RTS:n mukaan Apple ei saa julkaista kelloa, koska se rikkoo erästä vuoden 1985 patenttia. Sen mukaan kellossa ei voi esiintyä omenaa tai sanaa "apple", joka luonnollisesti aiheuttaa harmaita hiuksia Cupertinon jätille.

Apple ei ole vielä kommentoinut patenttiongelmaa. Voi olla, että yhtiö vähät välittää Sveitsin markkinoista ja vain odottaa, kunnes patentti raukeaa vuoden loppupuolella. Patentin omistaja on William Longe, jonka omistuksessa on kellomerkki Leonard.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja