Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:ltä vilkaisu tulevan lippulaivan käyttöliittymään

PuhelinvertailuLG esitteli jo muutama päivä sitten uuden QHD-resoluution kosketusnäytön, jonka voi odottaa löytyvän tulevasta G4-lippulaivapuhelimesta. Nyt YouTubeen on lisätty teaser-video, jolla kiusoitellaan tulevan huippumallin käyttöliittymää.
Virallisella tiiserillä yhtiö esittelee mitä uudistuksia LG UX 4.0 -versio tuo tullessaan. Noihin lukeutuvat tietysti uudistunut ulkonäkö, mutta myös parannukset widgeteihin, kamerasovellukseen sekä soittooääniin.

LG:n odotetaan julkaisevan LG G4 -älypuhelin huhtikuun 28. päivä järjestettävässä lehdistötilaisuudessa.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja