>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhonet ja iPadit eivät pelastaneet Sharpin näyttöbisnestä

Manu Pitkänen

iPhonet ja iPadit eivät pelastaneet Sharpin näyttöbisnestä
Isojen japanilaisten näyttöpaneelivalmistajien ajauduttua ongelmiin vuonna 2011, päätti valtio pelastaa niiden liiketoiminnan perustamalla Japan Display -nimisen yrityksen, johon yhdistettiin Sonyn, Toshiban ja Hitachin LCD-näyttövalmistus. Sharp on onnistunut sinnittelemään itsenäisenä, mutta nyt sekin voi joutua hakemaan valtiolta apua.

Wall Street Journalin tietojen mukaan Sharp ei ole pystynyt kilpailemaan Japan Displayn ja korealaisten näyttövalmistajien kanssa, minkä vuoksi se toivoisi nyt tukea valtiolliselta INCJ:ltä, joka hoiti jo aiemmin Sonyn, Toshiban ja Hitachin LCD-bisneksen pelastamisen. Sharpin pelastamissuunnitelmaan perusteella osa LCD-liiketoiminnasta irrotettaisiin omaksi yhtiöksi.

Ongelmia aiheuttaa pienet ja keskisuuret näyttöpaneelit, eli käytännössä älypuhelimissa ja tableteissa käytettävät näytöt. Vaikka niiden kokonaiskysyntä kasvaakin, ei kasvu ole satanut Sharpin laariin. Sharp on valmistanut näyttöjä Applen laitteisiin, mutta yhtiö on yrittänyt vähentää riippuvuuttaan iPhoneista ja iPadeistä. Japan Display kertoi aiemmin rakentavansa uuden LCD-tehtaan, jonka tuotanto on menossa markkinahuhujen mukaan Applen laitteisiin.Sharp on yrittänyt edistää IGZO-tekniikalla tuotettuja LCD-näyttöjä, mutta suurin osa laitevalmistajista on päätynyt käyttämään LTPS-tekniikalla tuotettuja näyttöjä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.