Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kotimainen Cava Racing saapuu Androidille

Sami Koivunen

Kotimainen Cava Racing saapuu Androidille
Suomalainen Umber Games -pelistudio kertoo iOS:lle aiemmin julkaistun Cava Racingin Android-version ilmestyvän tämän viikon perjantaina.

Cava Racing on suomalaisen Umber Gamesin käsialaa. Uutisoimme pelin iOS-versiosta jo helmikuussa.

Android-version lisäksi Cava Racingin iOS-versio on jo aiemmin tällä viikolla saanut merkittävän päivityksen. Pelin kehittävät kuuntelivat pelaajia lisäämällä peliin mm. vaihtoehtoisia tapoja ohjata lentoalusta. Samalla kehittäjät alensivat kynnystä aloittaa pelin pelaaminen helpottamalla aluksen ohjattavuutta.

Pelin iOS-versioon lisättiin päivityksen myötä myös tuki iPhone 4 -älypuhelimelle. Cava Racingin voi ladata iPhonelle Applen App Storesta.

Cava Racing on ylhäältä kuvattu ajopeli, joka on saanut vaikutteita mm. Asteroids-, Maelstorm-, Gravitar- ja Thrust-peleistä. Pelaaja on pelissä avaruuspilotti, joka ohjaa avaruusalusta futuristisilla radoilla. Pelissä ei ole vastustajia, vaan sen ajatus perustuu oikeiden ajolinjojen opetteluun ja kierrosaikojen parantamiseen.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja