Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG esittelee jo uuden G4:n ominaisuuksia

Manu Pitkänen

LG esittelee jo uuden G4:n ominaisuuksia
LG on luvannut julkaista uuden lippulaivapuhelimensa tämän kuun lopulla, joten nyt alkaa olla korkea aika aloittaa G4:n teaser-kampanjointi.

Kaikki vuotaa julki ennemmin tai myöhemmin, joten LG ei yritä turhaan salailla G4:n uusia ominaisuuksia. Parilla uudella YouTubessa julkaistulla videolla yhtiö esitteleekin uuden UX 4.0 -käyttöliittymän eirtyispiirteitä sekä paljastaa G4:ssä käytettävän f/1,8-aukkosuhteen optiikkaa.

Mitä pienempi f-luku on, sitä enemmän kameran kennolle pääsee valoa, minkä ansiosta suljinaikaa voidaan lyhentää liike-epäterävyyden välttämiseksi (etenkin heikosti valaistuissa olosuhteissa). Paperilla LG G4 näyttäisi siis voittavan Samsungin Galaxy S6:n kameran, jonka aukkoluku on f/1,9. Lopulliseen kuvanlaatuun vaikuttaa kuitenkin useat eri tekijät, eikä sitä voida ennustaa pelkkien numeroiden avulla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja