Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suomalaispariskunnan kansainvälistä huomiota herättänyt Tiltagon-peli julkaistaan torstaina

Sami Koivunen

Suomalaispariskunnan kansainvälistä huomiota herättänyt Tiltagon-peli julkaistaan torstaina
Kotkalaisten Jyri ja Piia Kilpeläisen vapaa-ajallaan kehittämä Tiltagon-peli julkaistaan tämän viikon torstaina.

Peli sai maailmanlaajuista huomiota oltuaan viime marraskuussa ehdolla Slush-tapahtumassa järjestetyssä PocketGamer Big Indie Pitch -kilpailussa. Pelijulkaisuistaan tunnettu NoodleCake Games kertoikin helmikuussa blogissaan Kilpeläisten solmineen julkaisu- ja markkinointisopimuksen kanadalaisen indie-pelistudion kanssa.

Androidille ja iOS:lle julkaistava Tiltagon on kallisteluun perustuva ongelmanratkontapeli, jossa pelaajan tehtävänä on puhelinta tai tablettia kallistelemalla edetä jatkuvasti vaikeutuvilla radoilla. Peli julkaistaan torstaina Applen App Storessa, Googlen Play-kaupassa ja Amazonin sovelluskaupassa. Peli sisältää mainoksia, jotka voi poistaa joko hetkellisesti katsomalla videomainoksen tai kokonaan suorittamalla kertaostoksen.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja