Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videovertailu: Miksi kamerat ovat niin nopeita uusissa älypuhelimissa?

Puhelinvertailu

Sony on julkaissut YouTube-tilinsä kautta kaksi lyhyttä videota, joissa se vertailee nykyisissä high-end-puhelimissa (sekä järjestelmäkameroissa) käytettävän vaihe-eroon perustuvan automaattitarkennuksen nopeutta perinteisempään kontrastipohjaiseen automaattitarkennukseen.

Videot antavat ehkä hieman ruusuisen kuvan vaihe-erotarkennuksen nopeudesta, mutta ero tarkennustapojen välillä on kuitenkin silminhavaittava.
Tekniikoiden yleispiirteiset erot on selitetty Techquickien videolla.Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja