Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuluttajat pääsevät testaamaan LG G4:ää jo ennen sen julkistusta

Manu Pitkänen

Kuluttajat pääsevät testaamaan LG G4:ää jo ennen sen julkistusta
LG on kertonut suhteellisen avoimesti huhtikuun lopulla esiteltävän G4-älypuhelimen teknisistä tiedoista julkisuuteen, mutta yhtiö aikoo viedä avoimuutensa vielä askeleen pidemmälle: noin 4000 henkilölle jaetaan 15 maassa G4-älypuhelin testattavaksi jo ennen varsinaista julkistusta.

Testiohjelma käynnistyy tänään Etelä-Koreassa ja se laajenee tulevina päivinä myös Turkkiin, Indonesiaan, Singaporeen, Yhdysvaltoihin, Kiinaan, Intiaan, Brasiliaan, Kanadaan, Isoon-Britanniaan, Ranskaan, Saksaan, Meksikoon, Japaniin ja Hongkongiin. Siispä suomalaiset kuluttajat pääsevät iskemään kätensä uutuuteen vasta julkistuksen jälkeen.

Ohjelmaan valitut testaajat saavat puhelimen käyttöönsä 30 päivän ajaksi ja sinä aikana heitä kannustetaan jakamaan kokemuksensa sosiaalisessa mediassa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.