Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

The Walking Dead: No Man's Land viivästyy vuoden loppuun

Aleksi Kauhanen

Suomalaista The Walking Dead -peliä saadaan vielä odotella
Suomalainen pelitalo Next Games on työstämässä virallista lisenssipeliä AMC:n hittisarjaan The Walking Deadiin pohjautuen. No Man's Land -lisänimeä kantava mobiilipeli piti alunperin julkaista tämän vuoden alkupuolella, mutta tuotos ilmestyykin vasta vuoden lopulla.

Entertainment Weeklyn uudessa artikkelissa kerrotaan, ettei pelaaja lahtaa pelissä vain zombeja, vaan ohjaa myös ihmisryhmää ja huolehtii heidän selviytymisestään. EW puhui Next Gamesin Kalle Kaivolan kanssa pelistä:

"Selviytymisaspekti tulee sisältämään ryhmäsi harjoittamista ja hahmojen erikoiskykyjen hyödyntämistä. Kaikki hahmot eivät tule sopimaan ryhmääsi tai ole tarpeeksi vahvoja etenemään kanssasi", Kaivola selittää.

The Walking Dead: No Man's Land julkaistaan ensin iOS-laitteille ja Android-versio tulee pian perässä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja