Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google X kehittää tulevaisuuden akkuteknologioita

Matti Vähäkainu

Google X kehittää tulevaisuuden akkuteknologioita
Google X on Googlen salamyhkäinen osasto, jossa se kehittää tulevaisuuden teknologioita, laitteita ja palveluita. Laboratorion kehitystä ovat muun muassa itseohjaava auto, Google Glass sekä Wall Street Journalin mukaan nyt myös parempi mobiiliakkuteknologia.

Lehden lähteiden mukaan vuoden 2012 lopulla perustettu tiimi on kehittänyt yli vuoden ajan uusia akkuteknologioita yhtiön tulevien laitteiden käyttöön. Tiimi koostuu vain neljästä henkilöstä, joten ei ihme, että siitä ei ole liiemmin puhuttu.

Entisen Applen akkugurun Ramesh Bhardwajin vetämä tiimi kehittää parempia litiumioniakkuja sekä uudenlaisia kiinteistä aineista koostuvia akkuja. Jälkimmäisten edut ovat turvallisuudessa sekä monikäyttöisyydessä, mutta toistaseksi niitä ei ole saatu massatuotettua tarpeeksi tehokkaasti ja halvalla.

Niin kutsuttu solid-state-akku mahdollistaisi muun muassa ohuemmat, taipuvat laitteet. Erityisen hyviä ne ovat puettavien laitteiden käytössä, joita Google niin ikään kehittää.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.