Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HIGH.FI Uutisvahti Androidille päivittyi: v1.070 korjaa bugeja, nopeuttaa sovellusta ja parantaa akkukestoa

Petteri Pyyny

Androidin HIGH.FI Uutisvahti päivittyi: kaikki Suomen uutiset, nyt nopeammin ja akkua säästäen
Androidin HIGH.FI Uutisvahti päivittyi viime yönä uuteen versioon. Versionumeroa v1.070 kantava päivitys korjaa kasan bugeja ja ennenkaikkea tuo sovellukseen keveyttä, niin akun kulutukseen kuin datasiirtoonkin.

Isoimpana uudistuksena sovellus siirtyi käyttämään rankasti pienennettyjä pikkukuvia uutiskuvissa, jolloin suurin datakaistaa syövä osa sovelluksen käytössä tipahti vain murto-osaan aiemmasta. Samalla myös sovelluksen akunsyönti romahti, oli sovellus sitten ns. normaalikäytössä tai widgettinä kotinäytöllä.

Samaan syssyyn korjasimme myös pienempiä kaatumisia aiheuttaneita bugeja ja toivommekin, että sovellus on jälleen kerran entistä vakaampi.

Tarkka muutoshistoria:
  • korjattu kaatumisia aiheuttanut bugi tietyissä listoissa
  • korjattu näytön kääntämiseen liittyviä ongelmia (mm. hakutulossivuilta)
  • parannettu listojen ja widgetin nopeutta, vähennetty kaistankulutusta ja pienennetty akunkulutusta käyttämällä pienempiä thumbnail-kuvia
  • muita, pieniä bugikorjauksia

Sovellusta on ladattu nyt jo 12'500 eri laitteeseen ja HIGH.FI Uutisvahti on alkanut keräämään mukavasti käyttäjiä myös ulkomailla. Saamme myös jatkuvasti palautetta käyttäjiltämme sovelluksen toiminnasta - ja ennen kaikkea valtavan määrän kehitysideoista, viikosta toiseen. Uskommekin, että käyttäjiä kuunteleva kehityspolkumme on ollut yksi syy hyviin arvioihin ja toivommekin, että pystymme vastaamaan toiveisiin myös jatkossa.Uusi versio on ladattavissa täältä:

HIGH.FI Uutisvahti Androidille


P.S. Sattumalta samaan aikaan päivittyi myös meistä riippumaton Haikala-sovellus Sailfishille/Jollalle, joka käyttää HIGH.FI'n avointa ohjelmointirajapintaa. Joten Jolla-käyttäjätkin saavat tuoreempaa HIGH.FI -käyttökokemusta laitteilleen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja