Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kiinalaisvalmistajalta uusi älypuhelin 23. päivä

PuhelinvertailuXiaomi on lähettänyt kutsuja 23. päivä kuluvaa kuuta järjestettävään tilaisuuteen, josta odotetaan mahdollisesti uutta Mi-älypuhelinta. Intian New Delhissä julkaistaan tuotteita kansainväliseen jakeluun, joten laite voidaan nähdä myös Euroopassa.
Arvioiden mukaan kyseessä olisi Xiaomi Mi 4i, joka toimisi nykyisen Mi 4 -lippulaivalaitteen edullisempana sisarmallina. Mi 4i on esiintynyt aiemmin GeekBench3-ohjelmiston testituloksissa ja kyseinen nimi on rekisteröity kiinalaisvalmistajalle. Testitulosten mukaan laitteessa olisi 2 gigatavua RAM-muistia ja kahdeksanytiminen ja 64-bittinen Snapdragon-suoritin.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja