Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung otti eniten takapakkia Yhdysvalloissa

Matti Vähäkainu

Samsung otti eniten takapakkia Yhdysvalloissa
Tutkimusyhtiö comScore on julkaissut uusimmat luvut älypuhelinten markkinaosuuksista Yhdysvalloissa. Edelliseen neljännekseen verrattuna tilanne pysyi kutakuinkin ennallaan.

Suurimmasta laskusta vastasi Samsung, jonka uutuuksia ei vielä nähty markkinoilla vuoden ensimmäisellä neljänneksellä. Galaxy S6 -malleja edeltävä joulu-helmikuu meni 1,1 prosenttia pakkaselle Samsungin osalta. Eniten nousua oli LG:llä, joka pääsi 0,7 prosenttia plussalle.

HTC, Apple ja Motorola päätyivät promilleyksikön tarkkuudella samaan markkinaosuuteen kuin syys-marraskuussa. Apple jatkoi Yhdysvalloissa selvänä ykkösenä 41,7 prosentin osuudella.

Käyttöjärjestelmien osuudet pysyivät vielä tarkemmin samassa. Suurimmat muutokset olivat vain kahden promilleyksikön luokkaa. Android piti ykköspaikkansa 52,8 prosentin osuudella. Lisäksi comScore julkaisi listan suosituimmista mobiilisovelluksista, joiden ykköspaikalla on odotetusti Facebook.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja