Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kiinalaisvalmistaja kopioi Samsungin kaarevan edge-näytön?

Matti Vähäkainu

Kiinalaisvalmistaja kopioi Samsungin kaarevan edge-näytön?
ZTE:n Nubia-mallisto on pian taas uusiutumassa. Tällä kertaa odotetaan uutta huippumallia nimeltä Nubia Z9, joka toivottavasti löytää tiensä myös Eurooppaan.

ZTE on Nubia-sarjallaan osoittanut, että spekseissä löytyy, ja esimerkikis viime kesänä julkaistu Z7 on varustettu aivan markkinoiden huipputekniikalla. Nyt vaikuttaa, että Nubia Z7 on ottanut yhden sivun lisää Samsungin pelikirjasta.

Nubia Z9 on vuotaneiden pressikuvien perusteella karsinut sivuilta reunukset olemattomiin ja kaarevoittanut näytön reunoja kohti. Kovasti Galaxy S6 edgen tapaisen näytön lisäksi kotinäppäimeen on asennettu sormenjälkilukija.

Muihin spekseihin kuuluu kahdeksanytiminen Snapdragon-suoritin, 3 gigatavua RAM-muistia ja 5,5 tuuman QHD-kosketusnäyttö. Toistaiseksi ei ole tietoa milloin Nubia Z9 saapuu markkinoille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.