Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Raportti kertoo suosituimmista Apple Watch -tilauksista

Matti Vähäkainu

Raportti kertoo suosituimmista Apple Watch -tilauksista
Digitaaliseen kuluttamiseen erikoistuva tutkimusyhtiö Slice Intelligence on julkaissut ensimmäisiä tietoja Apple Watch -ennakkotilauksista. Yhtiön mukaan Cupertinon jätin ensimmäistä älykelloa tilattiin Yhdysvalloissa yli miljoona kappaletta keskihinnan ollessa noin 500 dollaria.

Noin 9000 online-asiakkaaseen perustuva raportti kertoo, että kuluttajat ostivat keskimäärin 1,3 kelloa, joista valtaosa oli edullisinta Sport-mallia. Apple Watch Sport -mallin ostaneet, joita oli koko joukosta 62 prosenttia, kuluttivat kelloon 382,83 dollaria (n. 362 euroa) ja ruostumattomasta teräksestä valmistetun Apple Watchin ostajat 707,04 (n. 671 euroa).

Peräti 71 prosenttia kaikista kelloista oli suurempaa 42 millimetrin mallia ja pienempi 38 millimetrin malli oli suositumpi Sport-mallissa kuin tavallisessa Apple Watchissa. Hihnoista ylivoimaisesti suosituin oli musta Sport Band -hihna, joka oli molemmissa malleissa suosituin.

Slice kertoi myös, että uutta Macbookia myytiin noin 48 000 kappaletta. Näistä asiakkaista peräti 43 prosenttia osti myös Apple Watchin.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.