Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen seuraava jättitapahtuma pidetään 8. kesäkuuta

Manu Pitkänen

Applen seuraava jättitapahtuma pidetään 8. kesäkuuta
Apple järjestää jokavuotisen WWDC-kehittäjätapahtumansa 8.–12. kesäkuuta vanhassa tutussa osoitteessa, eli Moscone Centerissä San Franciscossa.

Viime vuoden tapaan WWDC:hen osallistujat valitaan arvonnan kautta, eli nopeus ei ole enää valttia. Osallistumisilmoituksia aletaan ottaa tänään vastaan ja rekisteröinti loppuu 17. huhtikuuta. Osallistujat valitaan sattumanvaraisesti 20. huhtikuuta.

WWDC:ssä Apple on yleensä esitellyt OS X- ja iOS-käyttöjärjestelmien uusimpa versioita. Tänä vuonna tapahtumassa kuullaan todennäköisesti myös millä tavalla Apple aikoo haastaa Spotifyn suoratoistomusiikissa ja minkälaisia suunnitelmia sillä on web-TV-markkinoille laajentumiseen liittyen. Huhujen mukaan Apple aikoisi avata Apple TV:n sovelluskehittäjille, joten se lienee tänä vuonna yksi WWDC:n pääpuheenaiheista.

Apple on luvannut myös mahdollistaa sovellusten suorittamisen Apple Watchissa (tällä hetkellä sovellusten laskentatehtävät tehdään iPhonella). Käytännön toteutustavat paljastuvat todennäköisesti WWDC:ssä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.