Applen seuraava jättitapahtuma pidetään 8. kesäkuuta

Manu Pitkänen

Applen seuraava jättitapahtuma pidetään 8. kesäkuuta
Apple järjestää jokavuotisen WWDC-kehittäjätapahtumansa 8.–12. kesäkuuta vanhassa tutussa osoitteessa, eli Moscone Centerissä San Franciscossa.

Viime vuoden tapaan WWDC:hen osallistujat valitaan arvonnan kautta, eli nopeus ei ole enää valttia. Osallistumisilmoituksia aletaan ottaa tänään vastaan ja rekisteröinti loppuu 17. huhtikuuta. Osallistujat valitaan sattumanvaraisesti 20. huhtikuuta.

WWDC:ssä Apple on yleensä esitellyt OS X- ja iOS-käyttöjärjestelmien uusimpa versioita. Tänä vuonna tapahtumassa kuullaan todennäköisesti myös millä tavalla Apple aikoo haastaa Spotifyn suoratoistomusiikissa ja minkälaisia suunnitelmia sillä on web-TV-markkinoille laajentumiseen liittyen. Huhujen mukaan Apple aikoisi avata Apple TV:n sovelluskehittäjille, joten se lienee tänä vuonna yksi WWDC:n pääpuheenaiheista.

Apple on luvannut myös mahdollistaa sovellusten suorittamisen Apple Watchissa (tällä hetkellä sovellusten laskentatehtävät tehdään iPhonella). Käytännön toteutustavat paljastuvat todennäköisesti WWDC:ssä.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.