Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suomalaisyhtiö myy Galaxy S6 -erikoisuuksia

Manu Pitkänen

Suomalaisyhtiö myy Galaxy S6 -erikoisuuksia
Jos Samsungin Galaxy S6:n uusi premium-muotoilu ei ole mielestäsi tarpeeksi premiumia, niin helsinkiläinen Legend tuo myyntiin kullalla ja krokotiilinnahalla koristellut luksus-versiot.

Legendin myymiä Galaxy S6 -puhelimia saa 24 tai 18 karaatin kullalla pinnoitettuina malleina. Tarjolla on myös punakulta, platina- ja rodium-vaihtoehdot. Lisäksi Galaxy S6:ta tulee tarjolle Crocodulys-malli, missä lasinen takakuori on vaihdettu krokotiilinnahkaan. Takakuoreen voidaan myös kaiverruttaa haluttu kuviointi tai valokuva.

Luksusmallit käyvät kuitenkin kukkaron päälle, sillä Legendin Galaxy S6 -perusmallien hinnat alkavat 2150 eurosta.

Legendin valikoimista löytyy myös iPhone 6 -puhelimien ja iPadien luksusversioita. Myyntiin on tulossa myös Apple Watcheja.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja