Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsAppin ulkoasu uudistui Androidilla

Puhelinvertailu

WhatsAppin ulkoasu uudistui Androidilla
Pikaviestipalvelu WhatsAppin Android-sovellus on saamassa uuden Googlen Material designin mukaisen kuorrutteen käyttöliittymäänsä.

Uutta versiota ei ole vielä julkaistu Google Playssä, mutta halukkaat voivat käydä lataamassa sen WhatsAppin omilta sivuilta. Puhelin pitää kuitenkin asettaa ensin hyväksymään sovellusasennukset tuntemattomista lähteistä. Päivitys saapunee lähiaikoina myös Google Playhin.

Alla pari esimerkki kuvaa vanhasta ja uudesta käyttöliittymästä. Kovin paljoa muutoksia ei ole tapahtunut, mutta kaikenlaista pientä kuitenkin. Ääniviestien näkyvyyttä on esimerkiksi parannettu.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja