>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi Lumia julkaistu: Lumia 540 tarjoaa tarkan näytön edulliseen hintaan

Manu Pitkänen

Uusi Lumia julkaistu: Lumia 540 tarjoaa tarkan näytön edulliseen hintaan
Microsoftilta löytyy noin sadan euron hintaluokasta jo niin paljon puhelinmalleja, että heikompaa alkaa ihan syystä hirvittämään: Lumia 640 ja 640 XL, Lumia 532, Lumia 435, Lumia 535 ja Lumia 530 sekä väistyvien puhelinmallien puolelta vielä Lumia 630 ja 635. Microsoftilla ajatellaan kuitenkin, että sekaan mahtuu vielä ainakin yksi uutuus: Lumia 540 Dual SIM.

Lumia 540:stä löytyy viiden tuuman HD-näyttö (720p), Qualcommin Snapdragon 200 -järjestelmäpiiri, gigatavu keskusmuistia, kahdeksan gigatavua tallennusmuistia, kahdeksan megapikselin automaattitarkenteinen kamera ja viiden megapikselin etukamera.

Esimerkiksi Lumia 535:een verrattuna näyttö on hieman tarkempi (Lumia 535:ssä: 960x540 pikseliä), akku on hieman kookkaampi ja pääkamera on tarkempi (Lumia 535:ssä 5 MP).

Microsoftin mukaan Lumia 540:n suositushinta ennen veroja on 150 dollaria eli noin 140 euroa. Myynnissä jo olevan Lumia 535:n jälleenmyyntihinta on asettunut Suomessa 105 euroon. Lumia 540:n kerrotaan tulevan myyntiin toukokuussa Italiassa, Intiassa, Lähi-idässä, Aasiassa ja Tyynellämerellä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.