>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung ryhtyi Applen hovipalvelijaksi: Varasi 200 työntekijää Applen näytöille

Manu Pitkänen

Samsung ryhtyi Applen hovipalvelijaksi: Varasi 200 työntekijää Applen näytöille
Samsung on luonut 200 työntekijästä koostuvan tiimin, jonka ainoana tarkoituksena on palvella Applen näyttötarpeita. Asiasta uutisoi Bloomberg ja samankaltaisen ryhmän perustamisesta raportoi korealainen ETNews jo maaliskuun lopulla.

"Apple-iskuryhmä" perustettiin 1. huhtikuuta ja sen avulla Samsung pyrkii reagoimaan Applen näyttötarpeisiin mahdollisimman tehokkaasti. Aikaisemmin Apple-asiakkuudesta vastasivat eri organisaatioissa työskennelleet työntekijät. Vastamuodostetussa ryhmässä kaikki vastuuhenkilöt ovat "saman katon alla". Bloombergin mukaan Samsungin näyttöyksikön Apple-ryhmä ei voi keskustella sen toimintaan liittyvistä asioista ryhmän ulkopuolisten kollegoiden kanssa.

Samsung ei suostunut kommentoimaan tietoja, mutta se totesi jakaneensa LCD- ja OLED-toiminnot eri yksiköihin huhtikuun ensimmäisenä päivänä. Apple käyttää käytännössä kaikissa laitteissaan LCD-näyttöjä, kun taas Samsung on käyttänyt omissa kuluttajatuotteissaan AMOLED-näyttöjä. Apple Watch on Applen ensimmäinen OLED-näyttöä käyttävä laite.Ryhmän perustaminen on nähty merkkinä Applen ja Samsungin välien lämpenemisestä. Suhteet kovivat kovan kolauksen vuosikymmenen alussa alkaneiden oikeustaisteluiden takia, mitkä kuitenkin soviteltiin viime vuonna (Yhdysvaltojen ulkopuolisten oikeudenkäyntien osalta). Bloomberg kertoi aiemmin keväällä, että Apple on valinnut A9-järjestelmäpiirien valmistajaksi. Samsung vastasi A-suorittimien valmistuksesta pitkään, mutta viime vuonna Apple käytti piirien valmistuksessa TSMC:n tuotantolinjoja.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.