Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivitys korjaa Galaxy S6:n akkukestoa

Puhelinvertailu

Päivitys korjaa Galaxy S6:n akkukestoa
Samsung on päivittänyt Samsung Push -sovellustaan Google Play -sovelluskaupassa. Samsung Push tarjoaa päivityksiä useille Galaxy-laitteille, mukaalukien uudet Galaxy S6 -mallit.

Pushin uusimmat päivitykset koskevat suorituskykyä sekä virrankulutusta, jonka on todettu useissa lähteissä olevan keskivertoa, eiainakaan markkinoiden huippua tai suorastaan ongelma Galaxy S6:ssa.

Tässä vaiheessa on vaikea sanoa kuinka paljon päivitys parantaa akkukestoa. AndroidCentralin mukaan havainnot ovat vaihdelleet huomaamattomasta selvään parannukseen.

Joka tapauksessa on hyvä, että Samsung yrittää korjata huippupuhelintensa heikkoja kohtia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja