Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Chrome päivittyi iPhonelle, useita parannuksia käytettävyyteen

Matti Vähäkainu

Chrome päivittyi iPhonelle, useita parannuksia käytettävyyteen
Kun Apple liittyi mukaan isojen puhelinten kisaan, niin samalla pienikätiset ja yhdellä kädellä laitetta käyttävät kokivat pientä vääryyttä. Nyt Google toivoo helpottavansa näiden isojen iPhonien käyttäjiä tarjoamalla paremman ja nopeamman selauskokemuksen.

Yhtiön Chrome-selain on päivittynyt Applen alustalle ja tarjoaa nyt helpommin yhdellä kädellä käytettävän käyttöliittymän. Tuttu alaspäin vetäminen mahdollistaa paitsi sivun päivittämisen niin myös uuden välilehden avaamisen ja välilehden sulkemisen.

Kuten oheinen animaatio näyttää, niin alaspäin vetämällä ja liu'uttamalla vasemmalle aukeaa uusi välilehti, liu'uttaminen oikealle puolestaan sulkee välilehden.

Uusi versio toi myös widgetin, jonka saa iOS:n Today-välilehteen. Sieltä löytyy äänihaku, uuden välilehden avaaminen sekä sivun avaaminen leikepöydältä. Osoitekentän hakuun on puolestaan lisätty tuet mm. säälle, osakekursseille, yksikkömuunnoille jne. Uuden Chromen löydät tietysti App Storesta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.