Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple esitteli muotikaupungissa uusia Apple Watch -hihnoja

Puhelinvertailu

Picking my #applewatch #Now #socool #thankyou #appleteam such a great evening 👍❤️

Kuva, jonka Umberta Gnutti Beretta (@188e76) julkaisi
Apple on lennättänyt yhtiön pääpiruja Italian Milanoon esittelemään Apple Watchia. Erityisesti omenayhtiö esittelee juuri huippukallista Apple Watch Edition -mallistoa, jonka se haluaa nostaa muotimaailman huipulle.
Muun muassa huippujohtajat Phil Schiller ja Jony Ive ovat esitelleet muodin mekkana pidetyssä Milanissa muun muassa uusia rannekkeita, jotka tulevat saataville yli 10 000 dollarin Edition-malleille. Kenties uudet Sports Band -värit ovat tulossa myös edullisemmille Apple Watch -malleille.

Kuten oheisesta kuvasta näkyy, niin tarjolle tulee mm. punaisia, keltaisia, sinisiä ja ihonvärisiä rannekkeita. Apple ei ole julkaissut virallisia tiedotteita uusista väreistä.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja