Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kiinalaisvalmistajan tuleva puhelin ottaa oppia Samsungilta ja Applelta

Puhelinvertailu

Kiinalaisvalmistaja Huawein tulevan Honor 7 -älypuhelimen takaosa esiintyy uusissa vuotokuvissa. Takapaneelista voidaan arvailla, että laite saa Applen iPhone-mallien ja Samsungin Galaxy S -mallien tapaan sormenjälkilukijan.

Huawei esitteli juuri hiljattain Lontoossa P8-huippupuhelimen, mutta tulossa on pian todennäköisesti jatkoa onnistuneelle Honor 6:lle. Metallista tai metallia muistuttavasta materiaalista valmistettu takakuori voi kuulua juuri tälle laitteelle.
Honor 7:ään on huhuttu edeltäjää suurempaa 5,5 tuuman kosketusnäyttöä ja siitä löytynee myös yhtiön oma Kirin-järjestelmäpiiri. Laite julkistetaan todennäköisesti vuoden toisella puoliskolla.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja