Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lumia 640 XL:n myynti alkaa Suomessa

Manu Pitkänen

XL-luokan Lumia tulee Suomeen
Microsoft aloitti Lumia 640 LTE:n myynnin Suomessa viikko sitten, mutta monet jäivät miettimään miksei puhelimen isoveljen, Lumia 640 XL:n, saatavuudesta hiiskuttu mitään.

Oli syy radiohiljaisuudelle mikä tahansa, on Lumia 640 XL:n myynti luvattu nyt aloittaa Suomessa 7. toukokuuta. Isolla 5,7 tuuman HD-näytöllä varustetun puhelimen suositushinta on asettunut 249 euroon, eli käytännössä Lumia 830:n ja Lumia 735:n välimaastoon. Hintaeroa aikaisemmin myyntiin tulleeseen Lumia 640 LTE:hen verrattuna on 70 euroa.

Kookkaamman näytön lisäksi Lumia 640 XL:ssä on isompi akku (3000 mAh), tarkemmat kamerat (13 MP / 5 MP) kuin Lumia 640 LTE:ssä. XL-mallissa käytetään lisäksi ZEISS-optiikkaa (f/2,0) ja teknisten tietojen mukaan näytössä on laajat katselukulmat.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja