Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Outlookin Android-sovellus valmistui

Manu Pitkänen

Outlookin Android-sovellus valmistui
Microsoft julkaisi tammikuussa Outlook-sähköpostiohjelmastaan Android-laitteille niin sanotun Preview-version, joka oli periaatteessa käyttövalmis, mutta vaati vielä viilailuja sieltä täältä. Nyt 17 päivityskertaa myöhemmin Microsoft on katsonut Outlookin olevan siinä määrin valmis, ettei ohjelmaa ole enää aiheellista kutsua ennakkoversioksi.

Androidin Outlook-sovelluksessa näkyy Acompli-kaupan vaikutukset sähköpostien pyyhkäisyvalintojen muodossa: pyyhkäisemällä sähköpostia oikealle tai vasemmalle, voi sähköpostin poistaa, arkistoida tai vaikkapa pyytää muistutusta siitä myöhemmin. Pyyhkäisyeleitä pystyy räätälöimään omaan makuun sopiviksi.

Outlook-sovelluksesta löytyy myös sisäänrakennettu kalenteri, joka sai huhtikuun alussa tuen kolmipäiväiselle landscape-näkymälle sekä määrittelemättömän pituisille merkinnöille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja