Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta tulossa vastaus Apple Watchille: Pyöreä näyttö?

Manu Pitkänen

Samsungilta tulossa vastaus Apple Watchille: Pyöreä näyttö?
Samsung on tuomassa kehittäjien saataville jo etukäteen sen seuraavan sukupolven Gear-älykellolle tarkoitetut ohjelmointityökalut.

Millaiselle laitteelle sovelluskehittäjien on sitten tarkoitus tuottaa sovelluksia ja koska se tulee markkinoille? Näihin kysymyksiin Samsung ei anna vielä vastausta, mutta pääsyoikeutta ohjelmointityökaluihin voi kuitenkin jo hakea.

Lehdistötiedotteeseen liitetyn kuvan vihjailujen perusteella seitsemännen sukupolven Gear-älykellossa käytettäisiin ensimmäistä kertaa pyöreää näyttöä. Pyöreitä näyttöjä on nähty jo muiden merkkien laitteissa, mutta Samsungilta sellaista ei ole vielä tullut.

Huomenna virallisesti saataville tulevalle Apple Watchille on luotu jo yli 3000 sovellusta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja