Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple Watch purettiin osiin: Tällaisia komponentteja siinä käytetään

Manu Pitkänen

Apple Watch purettiin osiin: Tällaisia komponentteja siinä käytetään
Ensimmäiset Apple Watchin saapuivat tänään aamulla australialaisten asiakkaiden ranteisiin ja iFixit oli tietysti enturintamassa hakemassa omaa uhrilaitetta purkuartikkelia varten. Artikkelin kirjoitus on vielä kesken, mutta jo nyt siitä saa varsin hyvän kuvan mitä laite on syönyt sisälleen ja miten se on käytännössä koottu.

Laitteen sisältä löytyy painalluksen voimakkuutta aistiva AMOLED-näyttö, Applen kustomoima S1-piiri, kahdeksan gigatavua tallennustilaa, langattomat yhteydet (NFC, Wi-Fi (b/g/n), Bluetooth 4.0) ja erilaisia sensoreita. Artikkeli myös paljastaa, että kellossa käytetään 205 milliampeeritunnin akkua, lähinnä Taptic Engine -niminen lineaarimoottori ja kaiutin estävät suuremman akun mahduttamisen rungon sisälle.

IFixit ei ole vielä pisteyttänyt Apple Watchia tee-se-itse-korjaamisen näkökulmasta, mutta pisteitä laskenee ainakin kellon komponenttien kiinnittämiseen käytetyt erittäin pienet ruuvit, joihin sopivia meisseleitä iFixitin purkajillakaan ollut käytössä.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja