LG G4 kalliimpi kuin Galaxy S6?

Matti Robinson

LG G4 kalliimpi kuin Galaxy S6?
Korealaisvalmistajat ovat ilmeisesti Applelta oppineet, että katteet liikkuvat kakkosluokan muoviluurien sijaan arvokkaissa älypuhelimissa. Luonnollisesti pelkän hintalapun suurentaminen ei nosta tulosta, mutta kenties strategiassa on jotain ideaa.

Galaxy S6:n hinnat ovat lähellä tuhatta euroa ja edge-mallin osalta ne menevät parhaimmillaan jopa yli tonnin. Uusimpien tietojen mukaan LG:n tuleva lippulaiva G4 voi olla jopa Galaxy S6:n perusmallia kalliimpi.

ETnewsin mukaan SK Telecomin hinnoittelu G4:lle osuu Galaxy S6 ja Galaxy S6 -mallien väliin. Premium-tuntua aidosta nahkasta takakuoreen hakeva LG G4 on hinnoiteltu väitetysti 825 dollariin ja sitä halutaankin verrata laadussa Samsungin lippulaivan edge-versioon.

Suomessa hinta lienee tässä tapauksessa 800 euron tuntumassa, joka on melko kova hinta erityisesti LG:lle, jota ei meillä tunneta kovinkaan korkeista hinnoista. LG:n lippulaivojen hinnat ovat tavallisesti olleet varsin kilpailukykyisiä ja laskeneet vieläpä melko nopeasti julkaisusta.Nähtäväksi jää kuinka korealaisyhtiöt onnistuvat kilpailemaan näinkin korkeilla hinnoilla cupertinolaisjättiä vastaan. Applen ja Samsungin myyntiluvut tulevat todennäköisesti olemaan jatkossakin vakuuttavia, mutta LG:llä työsarkaa on huomattavasti enemmän.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Find X5 5G – hinta laskenut -40%

Oppo Find X5 5G
299 € DNA
460 € Proshop
599 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 497 €

Oppo A78 (5G) – hinta laskenut -22%

Oppo A78 (5G)
201 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 258 €

OnePlus 10T – hinta laskenut -20%

OnePlus 10T
399 € Elisa
499 € DNA
559 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 499 €

Samsung Galaxy A04s – hinta laskenut -20%

Samsung Galaxy A04s
79 € Gigantti
100 € Power
116 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.