Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:ltä teaserit tulevan lippulaivan tärkeimpiin ominaisuuksiin

PuhelinvertailuLG on tänä vuonna päättänyt kiusoitella kuluttajia ja toimittajia oikein urakalla. Yhtiö on pikku hiljaa julkaissut kaiken mahdollisen niin laitteen näytöstä, spekseistä kuin ulkonäöstäkin.
Nyt LG on lisännyt YouTubeen kaksi videoita, joilla se antaa pikavilkaisua muutamaan tärkeään ominaisuuteen. Yllä olevalla videolla kiusoitellaan f1.8 aukolla varustettua kameraa ja alla puolestaan Quantum IPS -näyttöpaneelia.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja