Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suosittu mediasoitin päivittynyt roppakaupalla Lumioille

Puhelinvertailu

VLC on useiden älypuhelinkäyttäjien suosikki mediatoistimista, kiitos sen loistavien työpöytäsovellusten. Windows Phonella VLC on ollut liikkeellä jokseenkin myöhään, vaikka sen suosio Windows-työpöydällä on kiistaton.

Viime aikoina sovellus on kuitenkin päivittynyt tiuhaan ja tuloksena on jo nyt erittäin kelvollinen mediasoitin, kertoo AAWP. Viimeinen päivitys sovellukseen on tehty tänään, mutta merkittävä 1.3 päivitys julkaistiin eilen.
Uusiin ominaisuuksiin lukeutuu mm. uudistettu ja responsiivinen käyttöliittymä, uudet ikonit, parempi haku, iOS/Android-versioista tutut väriteemat. Kehittäjän mukaan 99 prosenttia koodista on jo yhtenäistä Windowsin puhelin- ja työpöytäversioiden välillä, joten Windows 10:een siirtyminen ei tule yllätyksenä.

Yhä sovellus on kehittäjän mukaan "kaukana täydellisestä" ja ominaisuuksista halutaan palautetta. VLC for Windows Phonen voi ladata sovelluskaupasta.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja