Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lumia 840 saapumassa odotettua aiemmin?

Matti Vähäkainu

Lumia 840 saapumassa odotettua aiemmin?
Microsoft päivittää tänä vuonna Lumia-portfoliotaan todennäköisesti vielä ainakin uusilla Lumia 840 ja Lumia 940 -malleilla. Näistä ensiksi mainittu saattaa kuitenkin saapua jo ennen Windows 10:n julkaisua.

Nokia Power Userin mukaan Lumia 830:n korvaava Lumia 840 on saapumassa aiempia tietoja pikemmin markkinoille. Microsoft on jo nyt lopettanut Lumia 830:n toimittamisen Intiassa ja tarkoitus on korvata se kaupoissa pian päivitetyllä mallilla.

Lumia 830:aa löytyy vielä kaupoista tulevien kuukausien aikana, jolloin Microsoft väitetysti valmistelee uusitun laitteen julkaisua. Nopeampi julkaisutahti kuitenkin tarkoittaa, ettei uutuuslaitteen mukana tule Windows 10 -käyttöjärjestelmää, vaan uusimmalla pävityksellä varustettu Windows 8.1. Luonnollisesti puhelin on päivitettävissä Windows 10:een myöhemmin.

Lumia 830:n heikkoa saatavuutta Intiassa on ihmetelty jo toista kuukautta. Lumia 840 on huhujen mukaan varustettu 5 tuuman näytöllä sekä 13 megapikselin taka- ja 5 megapikselin etukameralla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja