Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lumia 840 saapumassa odotettua aiemmin?

Matti Vähäkainu

Lumia 840 saapumassa odotettua aiemmin?
Microsoft päivittää tänä vuonna Lumia-portfoliotaan todennäköisesti vielä ainakin uusilla Lumia 840 ja Lumia 940 -malleilla. Näistä ensiksi mainittu saattaa kuitenkin saapua jo ennen Windows 10:n julkaisua.

Nokia Power Userin mukaan Lumia 830:n korvaava Lumia 840 on saapumassa aiempia tietoja pikemmin markkinoille. Microsoft on jo nyt lopettanut Lumia 830:n toimittamisen Intiassa ja tarkoitus on korvata se kaupoissa pian päivitetyllä mallilla.

Lumia 830:aa löytyy vielä kaupoista tulevien kuukausien aikana, jolloin Microsoft väitetysti valmistelee uusitun laitteen julkaisua. Nopeampi julkaisutahti kuitenkin tarkoittaa, ettei uutuuslaitteen mukana tule Windows 10 -käyttöjärjestelmää, vaan uusimmalla pävityksellä varustettu Windows 8.1. Luonnollisesti puhelin on päivitettävissä Windows 10:een myöhemmin.

Lumia 830:n heikkoa saatavuutta Intiassa on ihmetelty jo toista kuukautta. Lumia 840 on huhujen mukaan varustettu 5 tuuman näytöllä sekä 13 megapikselin taka- ja 5 megapikselin etukameralla.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.