Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Puhelinvalmistaja etsi joukkoistuksella laitteelle nimen, nyt fanit suunnittelevat käyttöliittymän

Matti Vähäkainu

Puhelinvalmistaja etsi joukkoistuksella laitteelle nimen, nyt fanit suunnittelevat käyttöliittymän
Intialainen puhelinvalmistaja YU etsi aiemmin joukkorahoituksen avulla nimeä tulevalle älypuhelimelleen. Lopulta #YUNameIt-kampanjassa päädyttiin nimeen Yuphoria. Nyt kuluttajilla on mahdollisuus vaikuttaa myös laitteen käyttöliittymään.

Halukkaat voivat nyt suunnitella käyttöliittymän kokonaan tai tuoda omaa designia tiettyyn elementtiin. Luovat fanit voivat tehdä esimerkiksi soittoäänen, taustakuvan tai käynnistysanimaation. Mikäli taitoa löytyy, niin koko paketin ikoneista ja fonteista navigointi- ja tilapalkkeihin voi suunnitella itse.

Kilpailu on alkanut 23. päivä kuluvaa kuuta ja sulkeutuu ensi kuun 10. päivä mennessä, joten aikaa ei ole kovin paljon. YU kertoo, että palkintoina jaetaan koko käyttöliittymän suunnittelusta enimmillään 100000 Intial rupiaa (n. 1450 euroa) ja yksittäisten elementtien suunnittelusta 5000 - 10000 Intial rupian arvosta (n. 72,5-145 euroa) Amazonin lahjakortteja.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja