Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuoto: Tulossa on uusia BlackBerryjä

PuhelinvertailuKulta-aikansa suurimpiin puhelinvalmistajiin kuulunut kanadalainen BlackBerry (aiemmin RIM) tunnetaan erityisesti fyysisellä QWERTY-näppäimistöllä varustetuista malleista. Nuo pitkälti unholaan vaipuneet näppäimistöt tekevät edelleen paluun uusien mallien muodossa, mikäli juuri bongattuja kiinalaisvuotoja on uskominen.

Vuodoissa esiintyy kolme mallia, joista jokaisesta löytyy QWERTY-näppäimistö. Passportista tuttuun neiskanttisen näytön sisällyttämään muotoiluun uskovat BlackBerry Oslo (alla) sekä Porche Designin P'9984 (yllä).

Kolmas malli on mielenkiintoinen, sillä siinä on näppäimistö liukuu puhelimen alaosasta muun muassa legendaarisen Nokia N95:n tyyliin. Tätä mallia kutsutaan vuodoissa nimellä BlackBerry Slider ja BlackBerry Venice (alimmaisena).

Tietoja laitteiden julkaisuajankohdasta tai markkinoille saapumisesta ei luonnollisesti vielä ole.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.