Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sveitsiläismerkki aikoo julkaista kalliin Android-älykellon

1
Manu Pitkänen

Sveitsiläismerkki aikoo julkaista kalliin Android-älykellon
Sveitsiläinen kellomerkki TAG Heuer aikoo esitellä tämän vuoden lopulla yhtiön ensimmäisen Android Wear -pohjaisen älykellon.

Suunnitelmat paljasti Hublotin ja TAG Heuerin toimitusjohtaja Jean-Claude Biver, joka on ollut mediassa näkyvästi esillä ottaessaan kantaa Apple Watchiin. Hän haukkui Apple Watchia aluksi epäkiinnostavaksi ja ulkonäöltään se muistuttaa opiskelijoiden harjoitustyötä. Joitain kuukausia myöhemmin ääni muuttui kellossa ja Apple Watch olikin Biverin mielestä fantastinen tuote ja uskomaton saavutus.

Biverin mukaan TAG Heuerin Android-älykello tulee maksamaan noin 1400 dollaria ja se yltää noin 40 tunnin akkukestoon. Kellossa tullaan käyttämään Intelin kehittämää mikropiiriä. Hän kertoi toivovansa Apple Watchin myyvän erinomaisesti, sillä samalla se tarkoittaisi myös vahvaa asiakaspohjaa TAG Heuerille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
ghfhjgf (vahvistamaton)

1

Mielenkiintoista nähdä, mihin tämä tuotekategoria kehittyy. Oma visioni on, että tulevaisuuden älykellossä viisarit saavat virtansa esim. Kinetic -tekniikalla ja älytoiminnoilla on erillinen ladattava akku. Jos älytoimintoja ei käytä, niin tällöin ei tarvitse ladata akkuja. Turhat älytoiminnot, kuten pelit jne. varmaan häviävät alkuinnostuksen jälkeen ja tilalle tulevat sykettä mittaavat ranteet, puhelimeen synkronoituvat kalenterimuistutukset jne. Näytöksi riittää hyvin pieni, joka yksirivinen digitaalinäyttö virransäästämiseksi.

Kotimaiset valmistajat saavat nämä ideat ilmaiseksi. Applelle ja Tag Heuerille tämän idean käyttö maksaa 1000000000€.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja