Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi Lumia paljastui rahtitiedoista, saapui Intiaan Suomesta

PuhelinvertailuZauba-sivusto paljastaa mahdollisesti tulevan Lumia-laitteen. Sivusto seuraa Intiaan saapuvia (ja Intiasta lähteviä) tavaroita. Tällainen on Microsoftin testiin Suomesta lähettämä laite, jonka tiedoissa mainitaan RM-1127-mallinimi sekä 4,7-tuumainen näyttö.
Päivämääräksi on rekisteröity viime kuun viimeinen päivä ja rahdin arvoksi 4578 Intian rupiaa eli n. 64 euroa. Kyseessä on siis edullisempaan päähän lukeutuva Lumia-puhelin, jonka näytön kokokin sijoittuu mm. Lumia 540:n ja Lumia 640:n alle. Näin ollen kyseessä voi siis olla vielä julkaisematon Lumia 440.

Usein edullisista Lumia-älypuhelimista löytyy tuki kahdelle SIM-kortille, mutta sitä tässä mallissa ei ole. Nähtäväksi jää voiko kyseessä olla sittenkin hämäävästi hinnoiteltu keskihintaluokan Lumia 740. Sen edeltäjässä oli juuri samankokoinen näyttö.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja