Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android applikaatiot ovat yhteydessä tuhansiin mainossivuihin

Aleksi Kauhanen

Applikaatiot yhteydessä haittasivuihin
Jos sinä käytät ilmaisia applikaatioita, olet varmasti miettinyt, mistä ne mainokset oikein tulevat. Ranskalaisten tekemän tutkimuksen mukaan sinulla on syytä olla epäileväinen.

Tutkijat löysivät tavan skannata Androidin applikaatioiden yhteyksiä mainossivuihin ja käyttäjän sivuhistoriaan. Tutkimukseen valitut kaksi tuhatta ilmaista Google Playn applikaatiota ovat yhteydessä 250.000 sivustoon, jotka ovat levitettynä yli kahteen tuhanteen domainiin.

Useimmat niistä puhuvat kouralliseen sivuista, mutta kymmenen prosenttia applikaatioista on yhteydessä yli 500 sivustoon, jotkut jopa kahteen tuhanteen.

Todellinen vaara puhelimellesi on todennäköisesti matala. Vain pieni määrä applikaatioista on yhteydessä epäilyttäviin sivustoihin. Testeissä käytettiin puhelinta, jossa käytettiin Androidin 4.1 Jelly Bean -käyttöjärjestelmää, joten kokemus voisi olla erilainen, jos testi suoritettaisiin uudemmalla käyttiksellä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja