Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft sulki Helsingin kivijalkamyymälän

Matti Vähäkainu

Microsoft sulki Helsingin kivijalkamyymälän
Microsoft sai Nokia-kaupassa itselleen myös Nokian kivijalkamyymälän Helsingin ydinkeskustasta, jossa se on jatkanut esimerkiksi Lumia-puhelinten esittelemistä. Nyt Aleksanterinkadun myymälä on suljettu Microsoftin keskittyessä verkkomyyntiin, kertoo Yle.

Myymälä on toiminut osana Microsoft Store -ketjua alle kuusi kuukautta ja ollut ainoa ketjun liike Helsingissä. Viime marraaskuussa myymälä muuttui Lumia-myymälästä tarjoamaan myös muita Microsoftin tuotteita. Viimeiset asiakkaat palveltiin huhtikuun viimeinen päivä.

Microsoftin mukaan 15 työntekijää jää ilman työtä myymälän sulkemisesta johtuen. Tästä eteenpäin Microsoft panostaa myyntiin verkossa sekä operaattoreiden ja muiden myymälöiden kautta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja