Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Olutsovellus Untappd päivittyi vihdoin Windows Phonelle

Matti Vähäkainu

Olutsovellus Untappd päivittyi vihdoin Windows Phonelle
Olutsovellusten aatelistoon kuuluva Untappd on vihdoin päivittänyt sovelluksensa Windows Phone -versiota. Uusi versio kantaa tasanumeroa 2.0 ja tarjoaakin merkittäviä uudistuksia.

Aiemmin Untappd oli heikohko porttaus sovelluksen Android ja iOS -versioista ja siten jäänyt jälkeen kehityksessä. Nyt uusi versio tuo olutsovelluksen ajantasalle myös Lumia-laitteilla.

Uudistuksiin kuuluvat muun muassa paremmat notifikaatiot, pehmeämpi scrollaaminen, tähtien antaminen neljännestähden tarkkuudella (aiemmin puoli tähteä), check-inin editointi sekä uudet badget. Lisätietoja löytyy sovelluskaupan Untappd-sivulta.

Ilmainen Untappd-sovellus mahdollistaa oluen (tai siiderin) nauttimisen julkaisemisen ja arvostelemisen (check-in), kavereiden seuraamisen ja tykkäämiset eli toastit, arvostelut ja top-listat, saavutukset eli badget sekä lähes kaiken muun mitä sosiaalisesta mediasta odottaa löytyvän.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja