Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Esittelyssä iOS:n parhaat tappelupelit

Aleksi Kauhanen

Esittelyssä iOS:n parhaat tappelupelit
Puhelinvertailu laittoi iOS:n tappelupelit samaan kehään ja listasi parhaat turpakäräjät, joita hankkia Applen laitteille.

Mortal Kombat X / WWE Immortals


Päätin laittaa molemmat listan NetherRealmin pelit samalle paikalle, koska kyseessä on lähes identtiset pelit erilaisilla maalipinnoilla. Taattua Mortal Kombat -laatua voi olettaa MK X:ltä kosketusnäyttö ohjauksella, unohtamatta tietenkään sarjan ominaista veriroisketta ja brutaaleja Fatality-liikkeitä. WWE Immortalsin pelattavuus on lähes identtinen MK X:n kanssa, mutta Scorpionin sijaan taistelet eri painijoilla. Kokoat omaa talliasi erilaisten korttien avulla.

Mortal Kombat X ja WWE Immortals ladattavissa App Storesta.


Street Fighter IV

Capcomin supersuositun tappelupelisarjan mobiiliversio ei tarvitse hävetä konsolipelin rinnalla. Komealla grafiikalla ja näppärillä kontrolleilla toimiva peli tarjoaa tuttua ja turvallista Street Fighter -toimintaa kaikille sarjan faneille.

Street Fighter IV ladattavissa App Storesta

WWE 2K

2K Gamesin kolmas WWE-peli tarjoaa mukana kannettavaa painia, joka ei jätä painifania kylmäksi. Kattava painijavalikoima, mukava nippu ottelutyyppejä ja helppo pelattavuus tekevät tästä tuotoksesta hyvän mobiilikäännöksen konsoliversiosta.

WWE 2K ladattavissa App Storessa 7,99€.

Super KO Boxing 2

Perinteisempää nyrkkeilyä tarjoava Super KO Boxing 2 on humoristisella sarjakuvatyylillä tehty mätkintäpeli. Perinteisten nyrkkeilysääntöjen mukaisesti tavoitteena on kaataa vastustaja kanveesiin koukuilla ja kovilla tyrmäyksillä. Teknisesti erittäin hyvin valmistettu tuotos on pakkohankinta kaikille, joita kevyet turpakäräjät kiinnostavat.

Super KO Boxing 2 ladattavissa App Storessa 0,99€.

Garou: Mark of the Wolves

Hieman tuntemattomampi klassikko SNK:n Neo-Geo konsolilta omaa melkoisen maineen pelharrastajien keskuudessa. Viimeisimpiä Dreamcast-pelejä Yhdysvaltojen markkinoilla oli viimeinen peli Fatal Fury -sarjassa. Mobiiliversio tuotoksesta on yksi parhaista käänöksistä, kiitos loistavista ominaisuuksista sekä pienestä aloituskynnyksestä.


Garou: Mark of the Wolves ladattavissa App Storesta 3,99€

Batman: Arkham City Lockdown

Lepakkomiehen oma mobiilipeli on sivupeli suositusta Arkham-sarjasta. Vaikka kyseessä on mobiilipeli, pursuaa tuotos sisältöä. Ääninäytellyt välivideot, paranneltavat varusteet ja asun mukaan vaihtelevat voimakkuudet ja heikkoudet, jota ei konsoliversioista löydy. Taattua lepakkomies laatua alusta loppuun.

Batman: Arkham City Lockdown ladattavissa App Storessa 5,99€.

Soul Calibur

Bandai Namcon toisen tappelupelisarjan Soul Caliburin mobiilikäännös ei häpeile konsoliversioiden rinnalla. Vaikka pelillä on melko suolainen hintalappu mobiilisovelluksiin nähden, kannattaa sarjan fanien lyödä eurot tiskiin. Lähes kahdenkymmenen hahmon rosteri, hahmojen uniikit taisteluliikkeet, tiukat kontrollit ja nätit grafiikat takaavat mukavat bussimatkat kenelle tahansa tappelupelien pelaajalle.

Soul Calibur ladattavissa App Storessa 14,99€.

Mitkä ovat sinun mukana kannettavat turpakäräjät? Kerro se meille kommenteissa!


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja