Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoftin videoeditointisovellukset tukevat 4K:ta

1
Puhelinvertailu

Microsoftin Movie Maker 8.1 on ehdottomasti yksi parhaimpia Lumia-puhelinten videoeditointisovelluksia ja viime aikoina se on päivittynyt entistä paremmaksi. Yhdessä ilmaisen Movie Creator Betan kanssa se muodostaa vakuuttavan editointikaksikon Lumia-laitteille.

Movie Maker 8.1 päivittyi viimeksi versioon 1.2.0.5 ja toi mukanaan muun muassa tuen paremmalle resoluutiolle. Uudessa versiossa löytyy tuki 2K- ja 4K-videolle, parempi Instagram-integraatio, YouTube-vienti ja -tuonti, paremmat kamera-asetukset.

Beta-versiona ladattava Movie Creator tukee niin ikään 4K-videon tuomista, mutta rajoittuu Full HD -resoluutioon ulostulon osalta. Sovellus tarjoaa helpon tavan yhdistää videon, taustamusiikin, still-kuvat ja efektit esimerkiksi teeman muodossa.

Lataa maksullinen Movie Maker 8.1
Lataa ilmainen Movie Creator Beta


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
wele (vahvistamaton)

1

Mites onko muille wp laitteille parempia videon muokkaus softia, kun nämä ovat vain parhaat lumioille ?
Vai täytyykö tyytyä näihin lumioiden parhaimpiin ?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.