Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nintendolta viisi mobiilipeliä kahden vuoden sisään

1
Aleksi Kauhanen

Nintendolta viisi mobiilipeliä kahden vuoden sisään
Nintendo on pitkään yliviivannut ajatukset mobiilipeleistä, keskittyen pelkästään konsolijulkaisuihin. Kaikki kuitenkin muuttui maaliskuussa, kun yhtiö ilmoitti aloittavansa yhteistyön DeNA:n kanssa.

Android Authority uutisoi Nintendon mobiilipelien julkaisutyylistä ja -tahdista. Vuoden 2014 talous tiedotuksen jälkeen yhtiön toimitusjohtaja Satoru Iwata kertoi Nintendon aikeista julkaista viisi mobiilipeliä maaliskuuhun 2017 mennessä. Ensimmäiset tuotokset julkaistaan vielä tämän vuoden puolella.

Iwata sanoi Nintendon haluavan luoda jokaisesta pelistä hitin ja käyttää kunnolla aikaa niiden hiomiseen julkaisun jälkeen. Tällä pyritään näyttämään yhtiön vakava omistautuminen mobiilimarkkinoille.

Nintendo ei aio kääntää vanhoja pelejään kännyköille, koska se voisi antaa normaalia heikomman kokemuksen käyttäjille.

Millaisia pelejä sinä haluat nähdä Nintendolta mobiililaitteilla? Kerro se meille kommenteissa!


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Antroiti (vahvistamaton)

1

Joskohan nyt saataisiin viimein ensimmäiset oikeasti hyvät mobiilipelit. S4:lle tullut ladattua Angry Birdsista Z Racingiin, mutta vielä ei oikeasti hyvää kännykkäpeliä ei ole tullut vastaan; itse asiassa parhaat kännykkäpelisessiot ovat olleet GameBoy Color emulaattorilla. Saa nähdä jos Nintendon pelit saavat laadullaan minutkin käyttämään ensimmäiset eurot Play-kauppaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja